Allmänt

Bloggen snart två år!!

bloggen

Bloggen snart två år!!

I höst har jag haft bloggen Hemma hos Andrea i två år, två år!!! Dessa två år har gått otroligt fort måste jag säga. Att driva en blogg trodde jag väl aldrig att jag skulle göra men det har kommit till att bli min frizon och jag kan sitta i timmar efter att barnen somnat. Jag har ingen aning om vem Du är som kikar in här, men statistiken säger att ni är några stycken. Jag är väldigt nyfiken på hur just Du hittade hit? Så har Du några sekunder över, berätta gärna!

blogg

 

1. Hur hittade du till bloggen ”Hemma hos Andrea”?

2. Hur länge har du läst bloggen?

3. Hur gammal är du?

bloggen

 

16 kommentarer

 • Karro

  OJ har det redan gått 2 år?! Galet! Men du är en sann inspirationskälla med alla dina härliga bilder och ärliga texter.
  Du har verkligen fått till en bra mix av mat och bakverk, nyttigt och onyttigt vilket är riktigt bra tycker jag 🙂 GO Andrea! Hoppas du mår bättre nu <3 Kraaam

  • Hemma hos Andrea

   Vad gullig du är, tack! Kul att du fortfarande är kvar 😉 Jag mår bättre men det är en envis hosta alltså, suck. Ha en fin dag, massa kramar

 • Rebecka

  Hej Andrea!

  Jag letade på något recept tror jag,och då kom din blogg fram.
  Sedan dess har jag fortsatt kolla in på den varje dag 🙂
  Jag har nog läst den 1 år någonting,tycker du har så bra recept. Även om jag kanske inte provar allt du lägger ut,men din blogg gillar jag verkligen 🙂
  Själv är jag 35 år,bor nere i södra Skåne 🙂

  Ha en bra dag!

  • Hemma hos Andrea

   Hej Rebecka, vad roligt att få veta lite mer om dig. Blir alltid glad när du lämnar små kommentarer. Har själv bott i Skåne när jag var liten men nu bor jag i sthlm. Skåne är väldigt vackert. Ha en fin dag/Andrea

 • Ulla Johansson

  Hej…letade recept o hamnade hos dej, följer dej flitigt o tycker det är en mkt bra blogg! Har ingen aning om hur länge jag följt dej…:)
  Jag är 42 år…
  Ha en goe dag 🙂

  • Hemma hos Andrea

   Hej Ulla, vad roligt att du hittat hit och att du gillar bloggen. Ha en fantastisk dag 🙂
   //Andrea

 • Carolina

  Hej första gången jag kommenterar men jag läser din blogg och har gjort det ett tag. Jag hittade in till dig när jag googlade efter efterrätter och tårtrecept. Sen blev jag fast, har din blogg bokmärke och kollar varje dag om det finns nått nytt inlägg. Din blogg är den enda bloggen jag följer som inte är en ”kändis” som skriver. Vet ej varför men jag gillar den, tror det är mixen av mat och ditt liv som jag gillar.

  Själv är jag mamma till två små barn och bor i södra Skåne. 33 år gammal, mattokig och gillar att lösa recept och få inspiration till mat och bak.

  • Hemma hos Andrea

   Hej Carolina! Tack för din kommentar, är så roligt att få en liten bild av er där ute 🙂 Verkar som vi har exakt samma intresse, finns inget bättre än receptläsning, mat och bak! Det är så avkopplande och framför allt när man har små barn tycker jag. Vad roligt att jag är den enda icke-kändis-blogg du läser, det är verkligen en djungel med bloggar där ute och jag är väldigt glad att du hittat just hit! Stort tack för dina ord & ha en fantastisk dag/Andrea

 • Linnea

  Hej Andrea! Jag är kanske en av dina yngsta läsare som tittar in här dagligen. Jag är 18år bor hemma med min familj, strax norr om Örnsköldsvik. Jag älskar att laga mat och äta god mat. Mitt intresse för mat har alltid funnits men jag började laga mat dagligen när jag var 13år. Jag tycker att det är super viktigt att man får i sig varierad mat, som dagligen ska innehålla grönsaker osv. Min pappa är ingen som står och gör en pyttipanna från start utan använder färdig och ingen som skär upp sallad och det var väll så jag började.

  Hur jag hittade hit var oxå genom att söka recept, på falukorv faktiskt. Jag ville få en ny smak och twist på den vardagsfilén. Sen dess har jag fastnat här, läser och tar inspiration från dig. Du driver en super fin blogg av det mesta och bästa. Har följt dig i snart 8 månader:)

  • Hemma hos Andrea

   Hej Linnea! Vad roligt att höra att du läst bloggen så länge och fortfarande tycker den håller måttet, kul! Håller med dig om att det är väldigt viktigt att man får i sig en varierad kost. Falukorv säger du 😉 det är så gott och går att göra väldigt mycket med och även där går det att köpa bättre och sämre varianter, nu finns det en hel del korv med hög kötthalt och mindre annat skit i, det är bra! Kul att du hittat hit och att du tog dig tid att lämna en kommentar.

   Trevlig helg//Andrea

 • Ebba

  Hej!
  Jag är 17 år och bor söder om Göteborg. Jag sökte ett recept på något gott med lax och fick fram din blogg med ditt laxwrap recept! Gjorde som du och herregud vad gott det blev!! Sedan dess läser jag din blogg ett par gånger i veckan. Jag tycker du har fantastiska bilder och mycket blandat! Superbra.

  • Hemma hos Andrea

   Hej Ebba! Vad roligt att du gillade wrapen och det är ju så otroligt enkelt att slänga ihop också. Kul att du gillar bloggen, gör mig väldigt glad 🙂
   Ha en fin helg/Andrea

 • Terese

  Hej! Grattis i efterskott till 2 årsfirandet 🙂 hittade din blogg då jag googlade efter pirattårta, jag är 38 år & småbarnsförälder & saknar ofta inspiration till vad jag ska laga för mat. Kikar in på din blogg då & för att inspireras av middagsmat. Vilket jag tycker du är oerhört duktig på, att inspirera! Väldigt mycket blandning på både nyttigt & mindre nyttigt, vilket gör din blogg mycket varierande & rolig.

  En lite fråga tillbaka 🙂 vilken bloggportal använder du?

  Tessan

  • Hemma hos Andrea

   Hej Terese! Vad glad jag blev att att läsa dina fina ord, stort tack! Roligt att höra att mixen av recept uppskattas.

   Jag startade bloggen på minbebis.se men ganska snart flyttade jag över bloggen till egen domän och köpte utrymme på webhotellet Loopia. Plattformen jag använder är WordPress, tycker det är väldigt smidigt och wordpress har mycket att erbjuda. Har du en blogg eller funderar du på att starta en?

   //Andrea

 • Terese

  Hej igen!

  Har en liten blygsam blogg i dag med inriktning främst på inredning på blogg.se. men är inte riktigt nöjd. Känns så begränsat med vad man kan göra med utseendet mm. Tycker om utförandet på din blogg. Så nu ska jag titta in wordpress 🙂

  //Terese

  • Hemma hos Andrea

   Jag har ingen erfarenhet av blogg.se men är väldigt nöjd med wordpress och Loopia som webbhotell om man vill ha en helt egen site. Jag har använt lite olika teman på bloggen och det temat jag använder nu heter Suits och är gratis. Rekommenderar varmt wordpress. Spännande med en inredningsblogg, får man kika in? 🙂

   Ha det bra.
   /Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.