Korv

Korv i Salladsblad

korv

Korv i Salladsblad

Med enkla medel kan man få en korv med bröd lite nyttigare, byt ut brödet mot ett krispigt salladsblad! Idag är utbudet på korv med hög kötthalt stor och dessa kabanosser från Ica med 89% kötthalt var riktigt goda. Tidigare i somras grillade vi råkorv, herregud så gott det var och jag tror kötthalten var omkring 98%, det smakade verkligen som en saftig köttbit.

korv

2 kommentarer

 • Malin

  Exakt så känner jag med! Har du prövat scans råkorv på Ica? Den med vitlök/paprika är min favorit. Även den peppar/anchochili är god. Den äter jag helst utan bröd, som något extra att ha på tallriken när man grillar. För precis som du sa, smakar det som en smakrik köttbit.

  • Hemma hos Andrea

   Hej Malin! Visst är det gott!!! Har inte testat Scans råkorv än utan vi köpte ngn italiensk variant tror jag från Coop. Men ska absolut testa dem du tipsade om! Är det anchochili som är extrem stark??

   Ha en trevlig dag//Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.