Okategoriserade

Vaniljpannkakor & Paraguayo

pannkaka

Vaniljpannkakor & Paraguayo

Jag har lagt till en ny ingrediens i pannkakssmeten, äkta vaniljpulver! Pannkakorna får en mild smak av vanilj och det doftar så gott i köket när man gräddar dem, barnen älskar dem! Pannkaka är perfekt mat att ta med sig till stranden och äta med sylt eller fruktsallad. Mins att min lillasyster alltid hade med sig pannkakor eller plättar som massäck när det var skolutflykt, jag själv föredrog mackor och risifrutti.

Har du smakat Paraguayo? När jag först såg dem var jag lite skeptiskt, dem påminner om persika i utseendet men plattare vilket gör det lättare att äta dem utan att drälla. Även smaken påminner om persika men lite sötare, dem är riktigt goda och har blivit en ny favoritfrukt här hemma.

pannkaka

2 kommentarer

  • farmor

    Jag har sett dessa lite ”lustiga” frukter i affären, men har aldrig kommit mig för att fråga något närmare om dem. Nu när jag vet lite mera. Ska jag testa. Många bra tips man får här. Tack för det. Farmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.