julkalender
Inredning,  Jul

Projekt sy en Julkalender

adventskalenderadvenstkalender

Projekt sy en Julkalender

Om jag ska hinna klart med detta projekt så måste jag börja redan nu och projektet är att sy en Julkalender. Jag har en helt klar bild av hur jag vill att den ska se ut men om jag får till det återstår att se. Har köpt tyger och juteväv på Panduro så nu är det bara att börja klippa ut fickor som ska sys på väven. Jag velade lite mellan jultyger och vanliga och valde till slut tyger i massa olika färger och mönster och väven får tillför det juliga.

Förra året gjorde jag en julkalender till barnen av små minibyråer från IKEA men den fick bara agera julkalender en Jul och barnen har den nu i sitt lekrum. Jag vill göra  en Julkalender som vi plockar fram varje Jul, som ska följa med under barnens uppväxt och som är speciell för dem. Jag hoppas att den blir som jag föreställer mig men jag kan ha tagit mig vatten över huvudet. Tur att jag har lite tid på mig!

Förra årets Julkalender

adventskalenderlekrum

 

 

2 kommentarer

  • Karro

    ÅH! Vilken kul idé 🙂 Ser verkligen fram emot resultatet. Önskar jag hade orken med ett sådant projekt men nu för tiden lämnar jag dessa grejor till min eminenta svärmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.