Inredning

Tapet i badrum – före & efter

tapet i badrum eco wallpaper happytapet i badrum

Tapet i badrum – före & efter

Små förändringar gör stor skillnad och vi är så nöjda med vårt ”nya” badrum. När vi flyttade in var det träpanel och en grön tapet i badrummet och det såg inte så roligt ut men badrummet i sig är helt ok och absolut inget man bara byter ut utan vi bestämde oss istället för att göra små justeringar. Målade panelen vit och tapetserade om väggen, tapeten heter Eco Wallpaper Happy 3866 och kostade strax under 400 kronor per rulle. Stor skillnad eller hur!

eco wallpaper happy, tapet i badrum

8 kommentarer

 • Malin

  Wow fantastisk. Vi måste göra om badrummet här hemma på överplan då de är 30 år gamalt och då är rekommendationen att göra detta. Min tanke har varit att vi får betala halva priset om vi väljer plastmatta och typ tapet istället. Liksom ingen väljer sitt hus på grunderna hur badrummet på överplan ser ut? Idag finns så många bra alternativ till kakel. Man kan ju blanda oxå!

  Jag visste inte att jag var med barn när vi sågs;D ville bara få det sagt!

  En annan grej, har du vägarna förbi Viksjö eller Ica. Sväng förbi mig så kan du känna och klämma på vår ö, om du vill ha lite råd. Så kan jag bjuda in mig själv till ert nya!

  Kram kram

  • Hemma hos Andrea

   Tack, är så nöjd med tapeten 🙂 Det kostar en slant om man ska kakla om och byta ut allt så detta blev toppen för en rimlig peng. Är jättenyfiken på ert och de bilder jag sett är jättefina. Kommer gärna förbi någon dag. Så mysigt med en liten bebis Malin, verkligen ett stort grattis till er. Vi ses, kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.