Müsli & granola

Renée Voltaire & Barbiehus

renée voltairerenée voltaire

Renée Voltaire & Barbiehus

Finns flera olika sorter Bovetecrunch från Renée Voltaire, Cacao & Coconut, Cinnamon & Golden Berry och Ginger, apple & mulberry – alla är goda! Vi håller på att rensa vinden och man hittar ju så mycket roliga saker när man rensar. Kommer ni ihåg detta Barbiehus? Jag fick det i julklapp när jag var liten, jag hade önskat mig det länge och det stod högst upp på önskelistan och jag blev så lycklig när jag fick det. Jag har inte sparat många leksaker från när jag var liten men det här barbiehuset håller jag kärt och nu går det vidare till barnen och dem tyckte det var väldigt roligt att pyssla med alla minisaker. Vad har du sparat för leksaker från när du var liten?

barbiehusbarbiehus

6 Comments

 • johanna

  VAAA, Jag fick inte ens röra det där dockhuset!! Jag brukade pilla på det i smyg när du inte var hemma!!! Lycklig Isabelle ser ut!! 😀

 • Carolina

  Åhhhh det huset hade jag med! Det står hemma his mormor nu och när mina barn kommer dit leker dem alltid med den!

  • Hemma hos Andrea

   Vad mysigt! Leksakerna blir extra speciella också när dem bara finns på vissa ställen, som tex hemma hos mormor. Trevlig söndag till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.