Okategoriserade

Frukost – viktigaste målet om dagen

frukostfrukost

Frukost – viktigaste målet om dagen

Favvofrukost just nu är Danskt Rågbröd med bredbar leverpastej och smörgåsgurka, naturellyoghurt med kanel och lite müsli och en stor kopp kaffe med mjölk. Håller mig mätt länge och frukosten är ju faktiskt dagens viktigaste mål. Det är så roligt när barnen intresserar sig för mat och vill smaka det vi äter och jag blev väldigt förvånad när Isabelle fullkomligt älskade detta bröd och Philip slevade i sig tre skålar med naturell yoghurt och kanel.

rågbröd

4 kommentarer

 • farmor

  Ser att favoriten från barndomen, när du och systrarna var på besök hos farmor i Skåne hänger i. Leverpastejmacka med gurka. Nu fattas bara jordgubbskrämen med gräddmjölk. Skulle säkert bli en favorit också hos barnbarnsbarnen. Kram

  • Hemma hos Andrea

   Alltid! 🙂 Philip älskar jordgubbskräm men han har aldrig fått den riktiga hemmagjorda varianten, bara Ekströms med hela jordgubbar 😉 Mins den så väl, smakade ljuvligt!!!
   Massa kramar och hoppas allt är toppen med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.