Okategoriserade

Grönsaksbulgur med rökt skinka

grönsaksbulgur

Grönsaksbulgur med rökt skinka

Det går förkylning och feber här hemma och när barnen är sjuka är man glad för allt dem får i sig, igår nekade Isabelle till och med glass!!! Idag går det lite bättre, blandade ihop hennes favoriter till lunch, bulgur, majs, paprika, gurka och strimlad rökt skinka. För att få lite smak på bulgurn kokar jag den i grönsaksbuljong.

 

2 kommentarer

  • Zsofia

    Det var jätte bra. En härlig återhämtning efter en längdskidåknings pass 🙂 Resterna av julskinkan som jag tog ut frysen när vi frostade av häromdags passade utmärkt till den och likaväl resterna av vegetarisk pyttipanna enligt din recept som blev kvar lite av sen igår. Det var verkligen bra!

    • Hemma hos Andrea

      Hej! Vad roligt att julskinkan kom till användning och vad härligt det lät med längdfärdsåkning. Önskar dig en fortsatt trevlig kväll/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.