FISK OCH SKALDJUR

Lax med Sweet Chilisås, ingefära & lime

lax med sweetchilisås lime och ingefära

Lax med Sweet Chilisås, ingefära & lime

En riktigt enkel och god laxrätt som kräver få ingredienser och tillagar sig själv i ugnen. Sätt ugnen på 175 grader och lägg laxfilén i en ugnsform, salta och toppa med lite riven färsk ingefära, sweet chilisås och skivad lime. Tillaga mitt i ugnen i 15-20 minuter. Barnen tycker att det är lite för starkt så jag kryddar deras lax med salt och citronpeppar istället. Servera med grönsaker, ris eller bulgur.

sweetchilisås laxlax med sweetchilisås ingefära och lime

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.