Skönhet & mode

Coconut milk Shampoo & Balsam

coconut milk shampoo

Coconut milk Shampoo & Balsam

Doften av kokos får mig att tänka på sommaren, solskyddskräm från Hawaiian Tropic, Bodybutter från Body Shop, hmmm älskar doften av kokos så när jag hittade denna nyhet på Apoteket Hjärtat kunde jag inte motstå. Jag tjuvstartar sommaren med Coconut milk shampoo och balsam från märket OGX, fanns i flera härliga dofter så som Argan oil, Macadamia oil och Brazilian Keratin.

Kokos är både gott och hälsosamt och jag äter gärna någon typ av kokos varje dag. Jag toppar yoghurten med kokosflingor eller kokoschips, en liten sked kokosolja i smoothien och färsk kokos är väldigt gott som snacks. Kokosolja går även att steka i, smörja in kroppen med och använda som hårinpackning. I Love Coconut!

kokosolja, kokosnöt, kokoschips, bodybutter kokos

4 kommentarer

 • Karro

  Håller med fullständigt, kokos är verkligen lite magiskt, gott till det mesta och får tankarna att vandra direkt till stranden 🙂
  Jag har börjat använda baobab pulver nu och jag måste säga att man känner sig lite nyttigare bara av att ha det hemma hahahah men nu på morgonen så ska jag strax göra smoothie till hela familjen med det i 🙂 Tack för tipset! Trevlig helg KRAAAM

  • Hemma hos Andrea

   Visst känns det bra att slänga i lite baobabpulver 😉 Hoppas smoothien smakade. Finns inget jag förknippar mer med sommaren än doften av kokos. Trevlig helg. Massa kramar

  • Hemma hos Andrea

   Hej Rebecka!
   Har bara testat en tvätt och jag tyckte det var bra, doftar otroligt gott ☺️. Dem kostade 119 kr/st och info om produkterna hittar du på Apoteket Hjärtats hemsida, jag valde endast efter doft denna gång, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.