CHIAPUDDING

Chiapudding med röd apelsin & mynta

chiapudding med mynta och baobabpulver

Chiapudding med röd apelsin & mynta

Att blanda chiafrön med pressad frukt istället för mjölk är verkligen en ny favorit och denna chiapudding med blodapelsin, lime, jordgubbar och mynta smakar som en sommardrink, fräsch och syrlig. En superfrukost fullproppad med c-vitamin, omega 3 och kostfiber.

 

Chiapudding med röd apelsin & mynta – 1 port

2 blodapelsiner/röd apelsin

1/2 lime

2 jordgubbar

några blad mynta

3 msk chiafrön

 

Gör så här

Pressa saften ur blodapelsin och lime.

Blanda alla ingredienser i en mixer.

Blanda juicen med chiafrön i en skål.

Ställ in i kylen och rör om efter ca 30 minuter.

Täck skålen med plastfolie och låt stå i kylen i några timmar eller över natten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.