Smoothies

Körsbär & Mango Smoothie

körsbär och mango smoothie

Körsbär & mango smoothie

Det absolut bästa med smoothies är att det går så fort att göra och att man kan blanda i allt möjligt gott, frukt, bär, grönsaker, yoghurt, mjölk, örter och kryddor. Det är en smaköverraskning varje gång man mixar ihop en smoothie! Vill du ha inspiration på smoothies ska du kika in på en blogg som heter Shake for shape, fantastiska bilder och recept. Du hittar bloggen HÄR.

 

Körsbär & mango smoothie

2 dl naturell yoghurt

1 dl mjölk

1 dl frysta körsbär

1 dl fryst mango

1 tsk baobabpulver

pressad citronsaft

riven färsk ingefära

 

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en mixer.

Servera!

 

2 kommentarer

    • Hemma hos Andrea

      Eller hur, både gott och hälsosamt! Ingefära är det livsmedel som innehåller mest antioxidanter per gram och har väldigt många bra egenskaper, bland annat anses det öka immunförsvaret och lugna magen, lindra illamående och huvudvärk, listan kan göras lång 🙂 En superört helt enkelt och perfekt att blanda ner i smoothies! Ha en härlig dag/Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.