Sallad & grönsaker

Vitlöksfräst zucchinitagliatelle

vitlöksfräst zucchinipasta

Vitlöksfräst zucchinitagliatelle

Istället för spaghetti brukar jag koka riven zucchini i lättsaltat vatten men igår testade jag att steka zucchinin i smör, lite pressad vitlök och salt istället och det blev så gott! Konsistensen blir nästan som tagliatelle, att jag inte testat detta tidigare! Nästa gång slänger jag i lite skivade champinjoner och chili också och toppar med riven parmesanost. För att få långa zucchinistrimlor använder jag en grönsaksstrimlare från märket Gefu men har man inte en sådan kan man hyvla zucchinin med en osthyvel på längden och sedan skära strimlor med en kniv.

gefu spirelli grönsaksstrimlare

 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.