Smoothies

Alkoholfri Strawberry Daiquiri med ingefära

alkoholfri strawberry daiquiri med ingefära

Fick lite tips på alkoholfria drinkar av en god vän och denna svalkande strawberry daiquiri med ingefära är så otroligt fräsch och god. I drinken skulle det vara syltad ingefära och jag visste inte riktigt vart jag skulle hitta det men det fanns faktiskt på Ica. Syltad ingefära säljs på glasburk och det är som små ingefärakulor som ligger i sockerlag. Vill man förstärka jordgubbssmaken kan man tillsätta en skvätt jordgubbssaft också. Kan tänka mig att man kan använda sig av alla olika slags frukter och bär till denna drink, tex blåbär, melon, persika eller mango kanske.

 

Alkoholfri Strawberry Daiquiri med ingefära – 1 glas

1 näve is

1 näve frysta jordgubbar

1 näve färska jordgubbar

1 kula syltad ingefära

 

Gör så här

Blanda allt i en blender tills det blir som en slush.

Servera genast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.