Sallad & grönsaker

Avokado med soja och ingefära

IMG_4409

Jag älskar matprogram och i förra veckan var det säsongspremiär för hela Sverige bakar, jippi! Tina på besök är också ett favoritprogram och i ett tidigare avsnitt bjöd Tina på ”Avokado on the go”. Verkade jätteenkelt att göra och det lät så otroligt gott, jag testade! Du delar bara avokadon och fyller den med en blandning av tamarisoja, mandelolja, limesaft och ingefära. Ät avokadon med sked, antingen som mellanmål eller som tillbehör. Så gott! Gillar du sushi är jag övertygad om att du kommer gilla detta.

IMG_4362

Avokao med soja och ingefära

1 avokado

1 msk tamarisoja

1/2 tsk mandelolja

1/2 lime, saften

1 cm ingefära

 

 

Gör så här

Dela avokadon och ta ur kärnan.

Blanda övriga ingredienser i en skål och häll över i avokadon.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.