mozzarella med persika och rostade pinjenötter
Sallad & grönsaker

Mozzarella med persika, rostade pinjenötter och balsamico

Mozzarella med persika, rostade pinjenötter och balsamico

Tomat och mozzarella är något vi ofta äter som tillbehör hemma men mozzarella med persika var något nytt. Men oj vilken god kombo. Toppade med rostade pinjenötter, svartpeppar och ringlade över lite balsamico.

Känslan av höst har infunnit sig och då blir man ju väldigt sugen på att fixa lite hemma. Att bara flytta runt lite prylar ger känslan av nytt. Tidigare hade jag massa kokböcker på tavellisterna i köket men nu ställde jag dit lite annat smått och gott.

Förra veckan tog jag en sväng till Plantagen då de hade erbjudande på både krukor och växter. Hade tänkt köpa någon stor grön växt men hittade inte riktigt det jag tänkt mig. Har du tips på en snygg och lättskött grön växt får du gärna dela med dig då jag verkligen inte har någon som helst koll på blommor. Några fina krukor i blå toner och en monstera (tror jag den heter) fick följa med hem.

Hösten för mig är nystart och det är en rätt härlig känsla ändå att återgå till vardag och rutiner. Innan sommaren hade jag en daglig kristallrutin som var väldigt givande och gav energi och den har jag nu tagit tag i igen. Den gröna kristallen kallas Malakit och står för förändring. Små förändringar i vardagen ger stora förändringar i livet.

Glöm nu inte att testa mozzarella med persika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.