CHIAPUDDING

Chiapudding med kokos & mango

chiapudding med kokosmjölk och mango, aftonbladet härligt hemmaAftonbladet Härligt Hemma

Blev så sugen på chiapudding när jag såg Linneas ursöta baby chia pudding. Detta är en krämig chiapudding av kokosmjölk och mango. Jag använde fryst mango, 1 näve ungefär som jag mixade till en slät puré. Blandade mangopurén med 1 dl kokosmjölk och 2 msk chiafrön. Ställde in i kylen och rörde om igen efter ca 30 minuter, täckte den med plastfolie och sen fick den stå och gotta till sig under natten. Toppade chiapuddingen med lite fryst mango som jag körde i mixern.

Till något helt annat, jag är med på ett hörn i detta numret av Aftonbladets bilaga Härligt Hemma. Hur skoj är inte det! Jag fick frågan om jag ville dela med mig av mina egna favoriter på nätet och självklart ville jag det. Jättekul, men lite märkligt är det att se sig själv i tidningen, hihi!

Aftonbladet Härligt HemmaAftonbladet Härligt Hemmachiapudding med kokosmjölk och mango, aftonbladet härligt hemma

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.