CHIAPUDDING

Chiapudding to go

Godmorgon!

Fredag, solen skiner och snart helg igen! Jag äter frukost på jobbet varje morgon så jag förbereder alltid frukosten kvällen innan. Denna smidiga behållare från Sagaform är perfekt till både yoghurt och chiapudding med bär, nötter, müsli eller vad man föredrar. Gillar att den är i två delar och den är ju så fin. Jag brukar förvara allt möjligt smått och gott i den, kokta ägg och nötter, grönskstavar och ostkuber eller fruktsallad för att nämna några. Perfekt till sommarens alla picknickar också och barnen älskar att äta ur dessa, dom tycker att det känns lite lyxigt och extra. Ibland gör jag ordning deras frukost i förväg också och då blir det yoghurt och bär med müsli i locket.

CHIAPUDDING – 2 port

2,5 dl kokosmjölk

1/2 dl vatten

4 msk chiafrön

2 krm vaniljpulver

 

GÖR SÅ HÄR

Blanda alla ingredienser i en skål.

Ställ in i kylen och rör om efter 10-20 minuter för att undvika klumpar.

Täck skålen med plastfolie eller lock och låt chiapuddingen stå över natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.