Okategoriserade
Chèvrekräm
Denna krämiga chévrekräm blandar du enkelt ihop av endast cremefraiche, chèvre, pressad vitlök och en nypa salt. Passar utmärkt till rostade rotfrukter och är väldigt gott till sötpotatis. Håll utkik imorgon för då kommer nämligen ett riktigt hett tips på just sötpotatis.
Chèvrekräm
1 dl cremefraiche
75 g chèvre
1 liten vitlöksklyfta (kan uteslutas)
en nypa salt
Gör så här
Smula chèvren i en skål och blanda ihop med cremefraiche.
Pressa i vitlök och smaka av med salt.
2 kommentarer
KarinFitnessochHälsa
Mums vad gott! Tänk, ofta är det de allra enklaste recepten som är som godast.
Ser fram emot sötpotatistipset. Har just snöat in på sötpotatis pommes själv!
Hemma hos Andrea
Jamen visst är det så, ju färre ingredienser desto bättre nästan. Jag har också snöat in på sötpotatis, det är så gott och jag tror du kommer gilla receptet som kommer imorgon 😉 Kram på dig