Såser & Röror

Chèvrekräm

chèvrekräm

Denna krämiga chévrekräm blandar du enkelt ihop av endast cremefraiche, chèvre, pressad vitlök och en nypa salt. Passar utmärkt till rostade rotfrukter och är väldigt gott till sötpotatis. Håll utkik imorgon för då kommer nämligen ett riktigt hett tips på just sötpotatis.

 

Chèvrekräm

1 dl cremefraiche

75 g chèvre

1 liten vitlöksklyfta (kan uteslutas)

en nypa salt

Gör så här

Smula chèvren i en skål och blanda ihop med cremefraiche.

Pressa i vitlök och smaka av med salt.

chèvrekräm

 

2 Comments

    • Hemma hos Andrea

      Jamen visst är det så, ju färre ingredienser desto bättre nästan. Jag har också snöat in på sötpotatis, det är så gott och jag tror du kommer gilla receptet som kommer imorgon 😉 Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.