LCHF,  Sallad & grönsaker

Mozzarella, tomat, avokado & rostade pinjenötter

Mozzarella, tomat, avokado och rostade pinjenötter

Tänk att något så enkelt kan vara så gott. Skivad mozzarella, coctailtomater, avokado och rostade pinjenötter. Antingen serverar man denna sallad som tillbehör till kyckling, fisk eller kött eller så äter man den precis som den är. Ovanpå alla godheter har jag ringlat över lite olivolja, salt, svartpeppar och lite torkade chiliflakes.

I min kyl finns det alltid någon typ av ost, mozzarella, fetaost, halloumi eller chèvre. Har man bara en bit ost kan man enkelt slänga ihop en god och matig sallad. Nötter av olika slag har jag också alltid hemma, använder det i sallader, matlagning, i rawbollar, toppar frukostyoghurten med, äter som mellanmål eller till fredagsmyset.
mozzarella, tomater, avokado och rostade pinenötter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.