OMELETT

Krämig äggröra

krämig äggröra lchfkrämig äggröra lchfkrämig äggröra lchf

Ägg är något vi alltid har hemma och det går att slänga ihop så mycket gott med ägg. Jag gör ofta omeletter av olika slag och äggröra tycker jag också är väldigt gott. Kokt ägg är perfekt till frukost eller mellis och barnen älskar ägg med kaviar på frukostmackan. Kaviar är en av få saker jag absolut inte kan äta, tycker det smakar och luktar så illa.

När det kommer till ägg köper jag alltid ekologiska, dem är lite dyrare men det är verkligen skillnad och dem smakar så mycket bättre. När du köper ägg ska du kolla märkningen på äggen och en nolla framför SE betyder att dem är ekologiska. Se bilden nedan hur du avläser de olika koderna på äggen.ägg

Krämig äggröra

Äggröra slänger du ihop på nolltid och det är så gott och mättande. Jag smälter smör i en stekpanna, knäcker i några ägg, häller på en skvätt grädde och smaksätter med salt, svartpeppar och grillkrydda. Rör om med en stekspade till önskad konsistens. Denna grillkrydda från Santa Maria ger en god smak till äggröran, den är ekologisk och utan tillsatser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.