BRÖD

Finn Crisp

Finn CrispFinn crisp

Finn Crisp

Finn crisp är en favorit hemma hos oss, både till frukost, mellanmål och till ostbrickan. Finn crisp med brieost är bland det godaste som finns. Plåtburken fick man på köpet på Ica för ett tag sedan när man köpte två paket finn crisp och den är verkligen toppen. Knäcket håller sig krispiga och spröda.

Jag är inte mycket för läppstift men däremot kan jag gilla ett färgat lepsyl som man bara kan stryka på i farten. Babylips från Maybelline finns i flera olika färger och smaker, dem är diskreta i färgerna och återfuktar läpparna. De här två är mina favoriter just nu, ett ljusrosa och en brun/beige variant. Dem fina och färgglada förpackningarna på Babylips är ju också ett plus.
Babylips MaybellineBabylips Maybelline

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.