Testar och tipsar

Rengöra silversmycken med bakpulver

Rengöra smycken med bakpulver, förebildRengöra smycken med bakpulver, efterbild

Rengöra silversmycken med bakpulver

Vi var på bröllop i helgen och dagen innan när jag höll på att plocka fram allt jag skulle ha på mig hittade jag mitt armband som legat i en necessär och blivit svart och trist. Så jag testade att rengöra det med bakpulver och jag trodde aldrig att resultatet skulle bli så bra. Titta bara på dessa för och efterbildar, nästan som nytt!!!

Gör så här: Täck en skål med aluminiumfolie. Lägg bakpulver i botten på skålen och lägg silversmycket ovanpå. Täck smycket med mer bakpulver. Koka upp vatten och fyll skålen med det heta vattnet. Häll försiktigt för allt börjar bubbla när vattnet blandas med bakpulvret. Låt smycket ligga i skålen tills vattnet svalnat. Skölj smycket och gnugga med en handduk. Rengöra smycken med bakpulverRengöra smycken med bakpulver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.