Sallad & grönsaker

Smörstekt blomkål med fänkål

Smörstekt blomkål med fänkål, lchfSmörstekt blomkål med fänkål, lchf

Smörstekt blomkål med fänkål

Jag har uteslutit pasta, ris och potatis ur min kost och istället ersätter jag det mot grönsaker. Men när man väljer att utesluta kolhydrater ur kosten så tycker jag det är viktigt att variera tillbehören annars blir det lätt enformig och tråkigt. Det är inte så spännande att endast äta isbergsallad, tomat och gurka. Blomkål är en grönsak man kan göra otroligt mycket med, koka, grilla, rosta, steka, riva, smaksätta med olika kryddor och örter. Här har jag smörstekt blomkålen och smaksatt med salt, svartpeppar och fänkålsfrön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.