Pyssel

Familjespel – Den försvunna diamanten

Den försvunna diamanten, barnspelDen försvunna diamanten, barnspel

Familjespel – Den försvunna diamanten

Mins du spelet Den försvunna diamanten? Det var mitt absoluta favoritspel när jag var liten och vi kunde spela det i timmar. Jag mins så väl spänningen och lyckan när man hittade den stora glänsande diamanten. När jag såg spelet i hyllan på BR Leksaker här om veckan var det sådan nostalgi så jag var bara tvungen att köpa det och barnen älskade det. Vi har spelat det så många gånger så jag har tappat räkningen. Så är du på jakt efter ett roligt, enkelt och spännande familjespel så rekommenderar jag verkligen Den försvunna diamanten. Spelet är från 6 år, min yngsta är 5 år och hon grejar det utan problem. Ett annat spel jag gillade när jag var liten var Kalaha, du vet det där spelet där man förflyttade glaskulor på en bräda av trä med hål i. Får bli nästa spelinköp. Har du några bra tips på roliga familjespel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.