Sallad & grönsaker

Sötpotatis med mozzarella & jalapeños

Det är alltid kul att testa nya maträtter och framför allt olika tillbehör. Det här receptet på rostad sötpotatis med mozzarella, tomat och jalapeños hittade jag på Jennys matblogg. Tyckte det lät som ett väldigt spännande tillbehör till grillat.

Börja med att skölja och skiva sötpotatisen. Placera ut potatisen på en plåt täckt med bakplåtspapper och pensla potatisen med smält smör. Salta även lite. Skjutsa in potatisen i ugnen på 225 grader tills potatisen blivit mjuk och fått lite färg. Ta ut plåten och toppa potatisen med riven mozzarella, skivade cocktailtomater och jalapeños och så in i ugnen igen tills osten smällt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.