Sallad & grönsaker

Tomat & mozzarellasallad med avokado

Tomat och mozzarellasallad med avokadoTomat och mozzarellasallad med avokadoVi invigde vår nya kolgrill förra helgen och det blev både hemmagjorda hamburgare, korv och kycklinginnerfilé. Vi grillade helgens alla måltider och det smakade så otroligt gott. Det är något speciellt med årets första grillning, man känner sig alldeles lycklig av doften, smaken, känslan, man riktigt känner att sommaren väntar runt hörnet. Underbart! Här är en enkel men väldigt god sallad som passar utmärkt som tillbehör till grillat. Minimozzarella, halverade cocktailtomater, tärnad avokado och fint hackad röd lök, färsk basilika, salt och svartpeppar. Vill du kan du ringla över lite olivolja eller balsamvinäger också. Tomat och mozzarellasallad med avokado

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.