Sallad & grönsaker

SMÖRSTEKTA VAXBÖNOR

 

Älskar grillat och alla goda tillbehör. Sommarmat är så enkelt och allt smakar så gott.

 

 

Smörstekta vaxbönor med salt är väldigt gott till grillat. Bönorna ska även vara goda att fritera och jag är lite sugen på att köpa en fritös. Frågan är bara hur mycket man faktiskt kommer använda den!!?

 

 

Sötpotatispommes har blivit en stor favorit hemma hos oss och barnen älskar dom. Har ni sett att McDonalds börjat med sötpotatispommes, någon som testat? Tomat & mozzarella funkar till allt, toppa med fint hackad röd lök, basilika, salt och svartpeppar samt lite olivolja, mums.

 

 

Hej!

Vi trotsade regnet igår kväll och grillade trots att det öste ner. Grillad kycklingfilé med lite smått och gott. Slängde ihop lite enkla tillbehör och ställde fram färdiga såser, chilibea är en favorit just nu. Smörstekta vaxbönor måste ni bara testa om ni inte gjort det än. Finns i frysdisken bland alla andra frysta grönsaker. Bönorna behöver inte tina innan du steker dom utan smält en stor klick smör i en stekpanna och häll i de frysta bönorna, stek i några minuter tills dom fått en fin och gyllene färg och strö över några nypor salt. Klart! Blir riktigt gott och även barnen gillar dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.