Okategoriserade

SMOOTHIE MED HAVTORN

När jag handlade sist fick jag syn på havtorn i frysdisken. Har nog aldrig köpt det tidigare och vet faktiskt inte hur det smakar. Men kan säkert vara gott i smoothien så jag slog till på ett paket. Blandade ihop en smoothie i morse av fryst mango, havtorn, färsk banan och pressad apelsin och det blev så gott. Riktigt fräsch och fruktig. Så har du inte testat havtorn i smoothien gör det!

Jag gjorde halva tallriken med smoothie och halva med chiapudding. Toppade sen med färska hallon och blåbär, jordnötssmör, kokoschips och mullbär. Har du inte testat mullbär måste du testa det också, dom är söta i smaken och sega i konsistensen. Så goda. Önskar dig en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.