Vegetariskt

HALLOUMIBURGARE MED PICO DE GALLO & AVOKADO

HALLOUMIBURGARE MED PICO DE GALLO & AVOKADO

Det här är en burgare helt i min smak, fräsch och smakrik. Stekt halloumi, skivad avokado, tomatsalsa med massa koriander och chili. Halloumin är färdiga ”burgare” från ICA men det går självklart lika bra med vanlig halloumi, det är bara formen som är annorlunda. I själva tomatsalsan som på spanska kallas för Pico de gallo är det tomater, gul lök, pressad lime, färsk koriander, röd chili och salt. Jag blandar bara ihop allt och smakar av så inga exakta mått. Vill man lyxa till det ytterligare skulle jag servera krispiga sötpotatispommes till burgaren.

Halloumin steker jag i olivolja i stekpannan och brödet rostar jag i brödrosten.

Toppa burgaren med pico de gallo och skivad avokado. Pico de gallo är även jättegott att ha till tacos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.