Yoghurtbräck med bär och citron
Sockerfritt

FRYST YOGHURTBRÄCK

FRYST YOGHURTBRÄCK

Världens enklaste lilla snacks. yoghurtbräck! Toppa med sånt du gillar, tex bär, müsli, granola, nötter. Jag toppade min yoghurt med rivet citronskal, hallon, blåbär och kokosflingor. Tycker smaken påminde lite om froozen strawberry cheesecake. Godast är den när den fått ligga framme i rumstemperatur en stund, den blir liksom lite glassig.

YOGHURTBRÄCK

Turkisk yoghurt

Vaniljpulver

Rivet citronskal

Hallon

Blåbär

Kokosflingor


GÖR SÅ HÄR

Blanda yoghurt med lite vaniljpulver.

Täck en bricka eller plåt med bakplåtspapper. Tänk på att den ska få plats i frysen.

Bre ut yoghurten på brickan/plåten.

Toppa med rivet citronskal, hallon, blåbär och kokosflingor.

Ställ in i fysen i 2-3 timmar.

Ta ut formen och bryt eller skär yoghurten i mindre bitar.

Går bra att förvara i en burk i frysen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.