Spara äggkartongen, den kan komma till användning

Julen medför en hel del bakning och jag har ett litet tips att dela med mig av när det kommer till hur man kan ställa cake popsen medan dem ska stelna. En variant är att fylla ett glas med socker, men man kan även använda en gammal äggkartong, skär bara ett litet kryss i kartongen med en kniv, sätt ner Cake Popsen i hålen och dem står stadigt och riskerar inte att ramla på varandra.

Om man ska göra tiltad/lutad pannacotta är det perfekt att använda sig av en äggkartongen. Man häller då pannacottasmeten i glaset och placerar glaset lutande i äggkartongen och låter pannacottan stelna så i kylen…4 Comments

  • Hemma hos Andrea Reply

   Nämen vad roligt att detta tips kom till användning 🙂 Trevlig helg/Andrea

 1. Joana Vingren Reply

  Tusen tack för tipset med äggkarrongen. Ska använda i veckan till cacke pops

  • Hemma hos Andrea Reply

   Hej. Vad roligt att tipset kom till användning. Lycka till med cakepopsen//Andrea

Write A Comment