BRÖD

Lingongrova

God morgon,

Jag har alltid gillat lingongrova och nu har det kommit en ny variant, nämligen lingongrova som frallor och det var gott och saftigt. Var så otroligt sugen på leverpastej med smörgåsgruka, men gurkan hade gått ut i datum så det fick bli färsk gurka och ärtskott istället.

När det kommer till att koka ägg så gör alla jag känner olika. Jag kokar först upp vatten rikligt med salt, sänker värmen när vattnet kokar och lägger i äggen med en slev. Kokar sedan ägget i 8 minuter om det är av stl M och då blir gulan lite rinnig i mitten. Det var ganska nyligen jag upptäckte att det var olika storlekar på äggen S, M och L, så det förklarar ju varför dem alltid blivit så olika fast jag kokat dem på samma tid…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.