fröknäcke med avocado chili och flingsalt
BRÖD

Fröknäcke med avokado, chili och flingsalt

Fröknäcke med avokado, chili och flingsalt, lchfFröknäcke med avokado, chili och flingsalt, lchf

Fröknäcke med avokado, chili och flingsalt

Varje gång jag är och handlar står jag och velar om jag ska köpa detta ekologiska fröknäcke från Katrin Zytomierskas märke Clean Eating men blir för snål varje gång och ställer tillbaka det. En förpackning kostar nämligen 79 kronor på Ica Maxi och jag kan tycka att det är lite väl saftigt för ett paket fröknäcke på 180 g. Nu slog jag till iallafall, har suktat så länge nu så jag måste ju testa det iallafall tänkte jag. Knaprigt och jättegott var det, precis som ett knäcke ska vara. Värt 79 kronor? Nja, får se hur länge det räcker men det var väldigt gott! Fast det måste vara mer lönsamt att göra eget fröknäcke. Har testat en gång men fick det inte knaprigt utan det blev mer segt. Får göra ett nytt försök.

Jag toppade fröknäcket med skivad avokado, chiliflakes och flingsalt, favoritpålägget alla gånger.

Fröknäcke med avokado, flingsalt och chili, lchfFröknäcke med avokado, chili och flingsalt, lchf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.