Okategoriserade

Äta Träna Leva!

kokbok

Äta Träna Leva!

Blev rekommenderad denna bok av min vän Karro och alla borde köpa denna bok! Boken innehåller enkla och goda recept, tips, träningsprogram, kostråd och massa inspiration. Köp den!!!

Första delen av boken handlar om att Äta och vilken mattyp man är och jag kände mig så träffad när jag läste om mattypen Diethopparen, det kändes verkligen som att texten handlade om mig. Jag har än så länge bara bläddrat igenom boken och läst vissa delar men den känns lättläst, rolig, enkel och väldigt inspirerande och absolut värd att köpa. Jag beställde den på Adlibris och ni hittar den här.

Tack för tipset Karro…

bokbok

4 kommentarer

 • farmor

  Jag tror många känner igen sig. Men i princip funkar alla dieter – även de dåliga – om man följer dem. Det svåra är att hitta ett långsiktigt sätt att leva, när man har gått ner till sin önskevikt, som tillfredställer alla sinnen. Man måste ges utrymme att njuta – vad det nu är som är ens personliga godsaker – eller som man brukar säga; ha möjlighet att äta allt, men inte alltid. Och det är just den balansen som är så fördömt svår att hitta. Vet då sjutton om ens jag vid 75-års-ålder har kommit dit hän. Även om min vikt har hållit sig rätt så konstans senare åren.

  • Hemma hos Andrea

   Visst är det så och jag tror precis som du sagt tidigare att viktväktarna är den bästa metoden för ett långsiktigt resultat. Man lär sig äta rätt, mindre portioner, mindre socker, kombinerat med träning. Och visst kan man gå ner i vikt av alla dessa olika metoder, men oftast går man nog upp istället i slutändan och kroppen blir väldigt förvirrad av alla olika dieter – jag är verkligen en diethoppare, haha…

   Sunt förnuft och träning…

 • Karro

  Nämen det var så lite så 🙂 tycker den är toppen, och just av anledningen att det inte är en dietbok utan en bok för sunt tänkande. Och jag har följt Erika i många år nu och tycker att hon verkar vara en härlig tjej med bra åsikter och då ville jag ju såklart köpa hennes bok 🙂 Kraamm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.