Köttfärs

Nachotallrik

nacho

Nachotallrik

Nachotallrik med extra allt, krispiga nachochips, ost, tacoköttfärs, grönsaker, salsa, gräddfil och guacamole, mums! Stek köttfärsen och smaksätt med färdig tacokrydda, lägg chipsen på en tallrik och toppa med köttfärs och riven ost och ställ in i micron tills osten smält, lägg sedan på resten av allt gott och servera med hemmagjord guacamole. Fredagsmys…

nacho

2 kommentarer

 • farmor

  Tack för att du rek. blomkålsris. Blev äntligen färdig att pröva i går. Har varit så skeptisk innan. Wow! Vilken höjdare. Det var inte sista gången vill jag lova. La i en grönsaksbuljongtärning i kokvattnet. Beställde LCHF-böcker från adlibris rea. Cathrine Schuck:” LCHF to go” och Zytomierska:” Sött och annat Gott.” Har prövat ”mjuk pepparkaka”. Klart godkänt av Eric. Förvånsvärt god faktisk. Trodde inte det gick att få till det utan vanligt mjöl och socker. Men tydligen.

  • Hemma hos Andrea

   Vad kul, visst är det gott med blomkålsris! Jag var också skeptisk till det, men idag äter jag faktiskt hellre det är ris och med en buljongtärning i blir det ännu godare ja 🙂

   Vad kul att du fick till en god lchf kaka! Själv håller jag på att göra lite lchf snickers, står på kylning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.