FÖRRÄTTER

Tomat & Mozzarella

mozzarella

Tomat & Mozzarella

Snabblunch – skivade tomater, mozzarella, basilika och rostade pinjenötter! Härligt väder, solsken och trädgårdshäng då passar det väl alldeles utmärkt med en enkel och fräsch tomat och mozzarella sallad till lunch. Rosta pinjenötterna lite lätt i en torr stekpanna, men var med för dem bränns väldigt lätt. Lägg upp allt på ett fat och strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar…

Tomat och mozzarella är lite av en favorit och passar utmärkt som tillbehör till varmrätten, som förrätt eller som enkel lunch…

4 kommentarer

  • farmor

    Nu börjar det likna något. Med våren menar jag. Så underbart det låter med ”trädgårdshäng”. Har du mon prövat den äkta mozzarellan. Gjort på buffelmjölk istället för komjölk. Om inte. Pröva. Ibland lyckas jag få tag i den. Du känner skillnad. Absolut värd besväret att hitta en affär som har den. Vårkram från din farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.