Matiga sallader

Bulgursallad

bulgur

Bulgursallad

Har testat att använda Ajvar Relish till lite olika rätter nu och än så länge har jag inte blivit besviken på min nya favoritingrediens. Denna gång blev det en bulgursallad med ruccola, pinjenötter och oliver…

Till bulgursalladen blev det stekt lax och kall cremefraichesås med smak av mynta, lime och vitlök…

bulgur

Bulgursallad – 4 portioner

4 portioner bulgur

1 grönsaksbuljongtärning

1 dl ajvar relish

2 nävar ruccola

ca 30 oliver

4 msk pinjenötter

 

Gör så här

Koka upp vatten med en buljongtärning och koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen.

Blanda bulgur med ajvar relish.

Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och blanda ner i bulgurn.

Tillsätt ruccola och oliver.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.