Okategoriserade

Saltlakrits Strössel

strössel

Saltlakrits Strössel

Har länge letat efter saltlakritsflakes men har inte hittat det någonstans men igår sprang jag på det på en liten Ica butik, lycka! Även en burk med Polkaströssel åkte ner i shoppingkorgen och jag måste säga att det är utan tvekan det godaste strösslet jag smakat…

4 kommentarer

  • Hemma hos Andrea

   Dem var supersalta!!!!! Har jag vägarna förbi köper jag självklart lite lakritsflakes till dig 😉

 • farmor

  Köpte en burk lakritspulver från Kung Markatta för ett tag sen och blandade i lite när jag kokade någon sorts ”pannacottaliknande” cremé med vispgrädde och ägg till färska hallon. Gav en pikantbrytning. Har du andra tips? På burken står att chokladkakan ”mår bra” av en sked. Men jag är tveksam. Kram farmor.

  • Hemma hos Andrea

   Jag har också köpt lakritspulver från kung markatta, tänkte ge mig på lakritspannacotta i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.