Allmänt

Sodastream

Sodastream

I somras berättade jag om en bakutmaning jag tackat ja till i samarbete med Sodastream. Utmaningen gick ut på att baka med Natural Flavors Essence från Sodastream och mina bakexperiment hittar ni här.

I fredags fick jag det trevliga beskedet att jag är en av dem lyckliga vinnarna i denna tävling och jag har vunnit en SodaStream! Inte nog med det så kan även Ni som besöker min blogg bli vinnare, så håll utkik för inom kort kommer en liten tävling för bara Er…

Sodastream presenterar Hiphoptrion – PantaMindre Anthem som ska få Sverige att panta mindre.

Besök Pantamindre.se

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.