julbord
Jul,  JULRECEPT

God Fortsättning

jul

God Fortsättning

Åhh så mycket god mat vi fick igår, julskinka, Janssons, köttbullar, ägghalvor med smögenröra, ugnsrostade brysselkål, rödbetssallad, gravad och rökt lax, potatis, sill, sallad med getost, granatäpple och valnötter. Inte nog med all god mat så hade vi även saffransbullar, mjuk pepparkaka, chokladaskar, hemmagjord chokladkola, smågodis, glögg, julmust, vin och öl, vi åt hela dagen…

Barnen fick så otroligt mycket fina julklappar och har lekt hela morgonen med alla sina nya leksaker, så mysigt! Vi vuxna har slutat köpa julklappar till varandra och köper istället en julklapp var för ca 300 kr sen samlar vi alla julklappar i en hög och drar lott, nr 1 får börja välja ett paket och så vidare sen öppnar alla sina paket och så drar vi lott igen, nr 1 får då börja och väljer att antingen behålla sin julklapp eller välja någon annans och vill man ha någon annans julklapp så byter man med den. Det är alltså bäst att få högsta numret i sista dragningen för då är man sist ut att välja och ingen kan norpa din julklapp. Väldigt roligt faktiskt och sällskapsspel var väldigt poppis i år…

Hade en fantastiskt mysig Jul och Önskar Er en God Fortsättning…

IMG_1506

skinkajulbordjulbordjulbordjulbordjulbordjulbordBild1Bild1

2 kommentarer

  • farmor

    God fortsättning på julen till alla glada gäster hos dig. Även om jag fick mitt julmats lyst mättat i riklig mängd först hos Peters till Lill jul och sen hos Marcus julafton kan det inte hjälpas, att man blir sugen när du visar fram ditt julbord. Makalöst gott och läckert anrättat. Kram – kram från din farmor i Skåne.

    • Hemma hos Andrea

      Ja, oj vad man äter till Jul, är fortfarande mätt och igår var vi hos Stina och Roger allihopa och åt ännu mer julmat. Idag börjar det nya hälsosamma livet 😉 Härligt att du haft en mysig Jul. Massa kramar från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.