
Bananpannkaka med Kanelkesella & Äpple
Bananpannkaka med Kanelkesella & Äpple
Gjorde bananpannkaka för första gången här om dagen och idag fick det bli bananpannkaka till frukost med lite kesella blandat med kanel och äppelbitar. Dem föll isär så lätt förra gången jag gjorde dem men nu lät jag dem stekas på medeltemperatur en bra stund och då höll dem bättre.
Jag hoppade över vaniljpulver denna gång då bananen i sig är så söt och ger mycket smak och bytte ut kvarg mot mjölk, finns många olika varianter att göra bananpannkakan på.
……………………………………………
Bananpannkaka – 1 portion
1 mogen banan
2 ägg
1 msk mandelmjöl
1 nypa salt
2 msk mjölk
Gör så här
Mossa bananen med hjälp av en gaffel.
Blanda ner övriga ingredienser och blanda till en smet. Antingen för hand eller med mixer.
Grädda pannkakorna på medeltemperatur i lite smör.
