LCHF,  Pannkaka & omelett

Kesoplättar

kesoplättarkesoplättar

Kesoplättar

Kesoplättar blandar du snabbt ihop med få ingredienser, keso, ägg, salt, fiberhusk och eventuellt en nypa vaniljpulver. Servera kesoplättarna med vispad grädde, riven kokos och färska bär, så gott.

kesoplättar

Kesoplättar – ca 8 st

250 g keso

2 ägg

2 tsk fiberhusk

1 nypa salt

1 krm vaniljpulver

smör att steka i

 

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en bunke.

Blanda med en stavmixer till en jämn smet.

Låt stå några minuter.

Grädda plättarna i en stekpanna med smör.

Stek dem på medelvärme på båda sidor.

Smeten är ganska tjock så man får bre ut den med en matsked under tiden man steker dem.

Servera med grädde, bär och kokos.

 

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.