Allmänt

Kokosolja & Furikake Sprinkles

kokosolja

Kokosolja & Furikake Sprinkles

Jag fastnar alltid en stund vid specialhyllan på vår Ica butik, dem har ett stort utbud av externa och spännande produkter, raw food och ekologiskt. Allt från buljong, kryddor, knäckebröd, müsli, olika nötblandningar, nötkrämer, choklad, ja allt möjligt spännande. Produkterna säljs i fina förpackningar och burkar med vackra etiketter och jag är helt såld på allt från Renée Voltaire. 

Köpte en burk med ekologisk kokosolja som luktar och smakar fantastiskt, bra att steka i och även nyttigt att blanda ner en liten sked i smoothien. Köpte även en flaska med Furikake Sprinkles, en blandning av svarta och vita sesamfrön, shisoblad, och norialger, spännande! Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst bara för att förpackningarna är så fina.

HÄR hittar du mer inspiration från Renée Voltaire.

sesamfrön

4 kommentarer

 • farmor

  Jag har också fastnat för Renée Voltaire-hyllan även om hennes produkter är till hutlösa priser. Speciellt ”Lantbuljongen” är bara sååååååååååååå. En gnutta i salladsdressingen eller i diverse grytor, såser och röror är också ett lyft.

  • Hemma hos Andrea

   Ja det är ruskigt dyrt, men jag tänker att det kan vara värt att lägga lite extra på vissa saker och dra ner på annat, tex godis 😉 Jag har börjat köpa lite mer ekologiskt, tex ekologiska ägg från frigående utehöns och det känns bättre. Har även börjat köpa falukorv med högre kötthalt med lite mindre skit i, börjar man läsa innehållsförteckningarna på produkter blir man nästan mörkrädd.

   Kram kram

   • farmor

    Då är du verkligen på god väg. Inget för ”mesiga” att läsa innehållsförteckningarna. Jag håller helt med. Har bestämt mig för att enbart satsa på svenskt kött. Och blev mycket förvånad när jag såg längst ner på ett paket rökt skinka av känt märke att det med pyttesmå bokstäver stod: – Kött, ursprungsland Tyskland!! Har mer och mer förstått hur viktigt det är att vi konsumenter håller våra grisproducerande bönder under armarna; så vi kan behålla den goda standarden vi har på vårt kött. Blir förskräckt när jag ser hur en del länder pumpar sina djur fulla med antibiotika och i övrigt har helt oacceptabla levnadsförhållanden för ”nassarna”.

    • Hemma hos Andrea

     Har vart en del granskningar på vad produkterna egentligen innehåller och vissa saker är ju bara proppade med massa konstiga saker. Såg ett klipp på you tube om hur djur blir behandlade och jag blev verkligen illa berörd, gjorde ont i mig. Sen kan man ju inte förändra världen men det lilla gör också skillnad och jag börjar med ekologiska ägg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.