Allmänt

Nytt i Skafferiet

renee voltaire

Nytt i Skafferiet

Lite nytt i skafferiet från Renée Voltaire, buljong, pastiller och risproteinmix! Pastillerna trodde jag skulle vara hårda karameller men dem är lite pulveraktiga och finns i flera olika smaker, jag valde ingefära och dem bränner gott på tungan. Älskar den lilla plåtburken!

Risproteinmix med smak av chai, kakao, kardemumma och kanel ska passa utmärkt att blanda med mjölk eller i en smoothie efter träning. Kan även användas som komplement i gröt och pannkakor, tycker det lät spännande. Lantbuljongen har min farmor tipsat mig om så den var jag tvungen att provsmak på en gång, riktigt god! Det är så roligt att prova nya produkter (men dyrt!!)

renée voltaire

 

2 kommentarer

 • Karro

  Den där Reneé alltså..så otroligt fina förpackningar 🙂 Vi hade kalas för Sara härom veckan och hon hade önskat sig något ätbart och nyttigt så vi fyllde en hel korg med bara Voltaire, haha tror vi tog allt i hennes sortiment och oj så lyckat det blev :)) Kram på dig

  • Hemma hos Andrea

   Vilken bra present!!! Jag hade blivit överlycklig 🙂 Precis som den presenten du fick med alla ingredienser att göra egen granola/müsli.
   Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.