2 Comments

  • farmor

    Kesopannkakan har också kommit för att stanna hos mig, som ett litet smarrigt tilltugg till eftermiddagskaffet. Men jag ”lyxar” till det med en klick Hallon & Granatäpple sylt från mitt favoritmärke St.Dalfour – den utan tillsatt socker. Och så steker jag smeten i kokosolja. Helt ljuvligt. Pröva.

    • Hemma hos Andrea

      Ja visst är det gott!! Jag hittade små burkar med St.Dalfour marmelad på Ica när jag handlade sist, fyra små burkar i olika smaker – så nu har jag några olika att testa. Min favorit hittills är den du rekommenderade innan, apelsin och ingefära – mums vad god den är!!!

      Kram och trevlig helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.