Smoothies

Hälsosmoothie

smoothie baobab

Hälsosmoothie

Smoothie och juicer är ett bra sätt att få i sig vitaminer och mineraler och just denna smoothie ska vara bra för immunförsvaret, den innehåller ananas, spenat, ingefära, kokosvatten, citron och Baobabpulver. Fick smaka denna goda hälsosmoothie hemma hos mamma i påsk och det blev raka spåret till hälsokosten för att införskaffa Baobabpulver och kokosvatten.

Baobabpulver hade jag aldrig hört talas om men det kommer ifrån det afrikanska baobabträdet vars frukt visat sig vara en helt fantastisk källa till näring. Frukten innehåller vitamin C, magnesium och kalcium. Pulvret i sig har en ganska syrlig smak och är toppen att blanda ner i sin smoothie. Baobabpulver hittar du bla på Life.

 

Hälsosmoothie

2 nävar spenat

1 dl fryst ananas

1 citron, saften

1 tsk Baobabpulver

2 cm ingefära, riven

2 dl kokosvatten

 

Gör så här

Mixa alla ingredienser i en mixer till en slät smoothie.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.