Inredning,  Pyssel

Vimpel av Papper

vimpel

Vimpel av Papper

Har man ingen symaskin eller bara vill pyssla lite så kan man enkelt göra en vimpel utav papper istället för tyg. Köpte mönstrade pappersark på Panduro när jag skulle göra barnens julkalender och dem går att använda till mycket, man kan göra tavlor, små flaggor att dekorera bakelser med, tapetsera trälådor och massa annat.

För att göra en vimpel krävs det pappersark, blyertspenna, linjal, sax, snöre och ett limstift. Vik sedan arken dubbelt och rita en trekant i önskad storlek. Tänk på att klippa ut trekanten så att den är hel upptill när man vecklar ut den så att det går att hänga den på snöret. Lägg sedan snöret i trekanten och limma ihop den. Klart!

vimpelvimpelfärgglatt papper vimpelchokladbiskvierkladdkakapyssel

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.