Inredning

Urban Deli & Habitat

Urban Deli NytorgetUrban Deli Nytorget

Vilket charkfat eller hur! I fredags mötte jag upp några från gänget i Everydaystories på Urban Deli på Nytorget. Har hört så mycket positivt om denna restaurang men aldrig tidigare varit där. Vi äter inte ute speciellt ofta, nästan aldrig skulle jag vilja påstå men jag älskar verkligen sådan här typ av mat och har varit väldigt nyfiken på Urban Deli så det var väldigt trevligt att äntligen besöka denna omtalade restaurang. Både miljön och maten var fantastisk och det bjöds på trevligt sällskap, bubbel och massa gott småplock så som mozzarella, oliver, fyllda paprikor, kronärtskocka, ostar, charkuterier och röror. Jag håller mig helst bakom kameran men ibland slipper man inte undan och framför allt inte när det är ett gäng bloggare i farten. Sofia var snabb med kameran och här fastnade jag och Daniel från Fitnesspodden på bild. (tack för lånet av bild Sofia)

På väg hem stannade jag vid Skrapan på Götgatan och tog en sväng inne på Habitat och ROOM. Så mycket fint både i möbelväg och inredningsdetaljer. Hade kunnat shoppa hur mycket som helst men jag fick nöja mig med att kika. Hösten är en tid för nystart och varje år känner jag för att göra förändringar både när det kommer till hemmet, hälsa och kläder. Är du likadan?

Habitat inredningHabitat inredning

Hemma hos oss är det brist på levande blommor då vi aldrig lyckas hålla dem vid liv men kaktusar borde vi väl kunna klara av. Tycker det är så fint med små minikaktusar i små krukor som man ställer fram på stora brickor tillsammans med andra inredningsdetaljer.

Habitat inredning

Kuddar, kuddar, kuddar! Älskar kuddar och tycker det är en fantastisk inredningsdetalj men jag gick lite banans på den fronten för några år sedan så jag har köpförbud på just det. Men jag tycker faktiskt att det köpstoppet borde vara preskriberat vid det här laget. Blått är min favoritfärg både när det kommer till inredning och kläder, bara älskar mönstret på assietten i mitten.

Habitat inredning

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.